Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Правда про наркотики

Правда про наркотики


Християнська церква «Любов і зцілення» успішно співпрацює з державними соціальними службами. Зокрема служба «У справах сім’ї та молоді» у м. Бережанах регулярно запрошує волонтерів реабілітаційного центру милосердя «Нове життя» проводити відео лекторії для молоді і підлітків про наркотики та інші шкідливі звички.  
    У лютому 2011 року волонтери проводили лекції у дитячому санаторії-інтернаті, загальноосвітніх школах №1 і №2, серед учнів 8, 9, 10-х класів. Спочатку школярам показували відеофільм «Правда про наркотики», в якому колишні наркозалежні розповідають, як вони стали наркоманами і які страшні наслідки несуть за собою наркотики.
    Після фільму служителі проводять бесіду з учнями. Розповідають про своє життя, як Бог звільнив їх від цієї страшної залежності. Намагаються донести дітям і і підліткам, що наркотики – це не просто спосіб розслабитись, чи на кілька годин піднести настрій, це – зло, яке може зруйнувати їхні мрії, здоров’я і життя. Закликають бути мудрими і ніколи не робити цього першого кроку до наркотиків, який може стати останнім.
    Як можна застерегтися, щоб не стати на цей неправильний шлях, коли світ пропонує стільки нечестивих розваг (наркотики, алкоголь, ігроманія, порнографія та інше)? Можна! Коли дитина виховується і живе в християнських цінностях, має живу віру в Бога, вона буде захищена Богом від негативного впливу цього світу, а якщо навіть  людина вже стала рабом якоїсь шкідливої звички, любов Ісуса Христа здатна змінити все її життя.
    Після лекції діти задають волонтерам запитання і ті з радістю з ними спілкуються. Викладачі і адміністрація закладів завжди дякують гостям з церкви і запрошують ще.
    В свою чергу, церква «Любов і зцілення» та служителі, які займаються профілактикою шкідливих звичок, дякують соціальним службам і працівникам навчальних закладів за співпрацю. «Нехай благодать Божа оберігає Вас і Ваші родини».

Володимир Дікусар

ddd