Любов і Зцілення

Євангельська Церква

Конференція у Кракові

Конференція у Кракові

     Нещодавно делегація нашої церкви повернулась з лідерської конференції, яка проходила 10-13 травня у місті Кракові (Польща).
     Тема конференції була:" Як подолати бар'єри для зросту Церкви".

     Головним спікером був Майкл Флетчер, пастор багатотисячної Церкви в Америці.
Його практичний досвід та простота неймовірно вразили всіх учасників конференції.
Він ділився секретами зросту їхньої Церкви, розповідав чудові свідоцтва та підбадьорював, що це можливо і для нас, щоб наші церкви зростали і ставали великими, спасаючи багатьох людей від влади диявола і пекла!

     Також нам служив пророк міжнародного служіння "Every nation" Джим Ляфун.
Це було фантастично, коли він викликав сім'ї чи команди з різних церков і країн, а були делегати приблизно з восьми країн, і, як на сканері, Духом Святим виявляв серця людей, пророкуючи про їхнє минуле та відкриваючи майбутнє. Люди плакали в Божій присутності, зцілюючись та отримуючи Слово від Господа, скерування та переживаючи неймовірну Божу любов.

     А наприкінці конференції цей муж Божий ділився своїм щирим серцем та цікавими історіями з власного життя і служіння, як пророка. Було відчуття реальної та близької Божої присутності.

    Ще одним служителем конференції був наш добрий друг, якого ми всі знаємо і любимо - це пастор Даг Ватсон. Він теж допомагав своїм пророчим даром та молився за людей.
    Це був незабутній час конференції, коли всі були підбадьорені і навчені для нових досягнень
на ниві Божій, а відчуття великої родини наших церков принесло єдинство, незважаючи на культурні відмінності і відстані! 

ddd